• 500-800 g ruodotonta nahatonta kuhafilettä
  • 1 kpl bataatti
  • 1 kpl palsternakka
  • 1 kpl fenkoli
  • 4 kpl porkkana
  • 250g kirsikkatomaatti
  • 1 kpl punasipuli
  • 2 kpl valkosipulinkynsi
  • 1/2 chilipalko
  • brie valkohomejuusto 150g
  • ½ sitruunaa (luomu)
  • 1 dl valkoviini
  • 0,5 dl soijakastike
  • juokseva hunaja
  • timjami
  • merisuola
  • valkopippuri
  • mustapippuri
  • oliiviöljy

Ensimmäiseksi suolaa ruodottomat kuhafileet molemmin puolin ja mausta hieman valkopippurilla.

Viipaloi keskikokoinen bataatti, palsternakka, fenkoli ja porkkanat siivuiksi (tikkumalli). Porkkanan siivut saavat olla hieman ohuemmat tasaisen kypsymisen saamiseksi. Poista chilipalkosta siemenet ja leikkaa pieneksi. Paloittele punasipuli ja valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Voitele oliiviöljyllä uuniastian pohja. Asettele porkkanansiivut alimmaksi, lisää hieman suolaa ja mustapippuria. Seuraavaksi asettele palsternakkasiivut ja lisää päälle hieman chili-, punasipuli- ja valkosipulipaloja. Seuraavaksi laita bataattisiivut ja sirottele päälle hieman suolaa ja mustapippuria. Päällimmäiseksi asettele fenkolisiivut sekä loput chili-, punasipuli-, ja valkosipulipalat. Lisää hieman suolaa ja mustapippuria sekä timjaminlehtiä. Kaada tämän jälkeen juuresten päälle tasaisesti soijakastike ja hieman oliiviöljyä. Tämän jälkeen asettele kuhafileet tasaisesti juurespedin päälle. Lisää fileiden päälle timjaminlehtiä, raasta ½ sitruunan kuorta. Purista sitruunan mehu ja kaada valkoviini fileille ja juureksille. Leikkaa valkohomejuusto n. 5mm siivuiksi ja asettele fileiden päälle. Purista juustosiivujen päälle hieman hunajaa, lisää timjamista lehtiä juustolle ja muutama tippa oliiviöljyä. Lisää kirsikkatomaatit reunoille. Paista 175 asteisessa uunissa noin 50 min.