KOUTUSJÄRVI – ISOJEN TAIMENIEN KALASTUSRETKET ERÄMAAJÄRVELLE
Lähde suurtaimenenkalastusretkelle erämaan ympäröimälle Koutusjärvelle. Kalastuskausi aloitetaan 1.6. ja se jatkuu aina lokakuun puoleen väliin saakka.
Koutusjärvellä isojen järvitaimenien lisäksi kohteena voivat olla isot siiat, hauki sekä ahven.
2,2 neliökilometrin kokoinen kirkasvetinen ja syvä Koutusjärvi on kokonaan  käytössäsi oppaan kanssa koko retken ajan; erämaajärvi ilman muita kalastajia luo täydellisen kalastuskokemuksen ainutlaatuisessa ympäristössä.
Käytössä meillä on kohteessa oppaan kanssa perämoottorivene ja pyyntimuotona uistelukalastus tai heittokalastus. Voit kalastaa halutessasi myös omilla perhokalastusvälineillä maalta tai veneestä.
Koutusjärvi on ainutlaatuinen kalastuskohde Suomessa, jossa on myös tarkat kalastusrajoitukset, joilla suojelemme kalakantoja kestämättömältä kalastukselta ja tarpeettomilta kalojen kärsimyksiltä. Käytämme vieheessä yhtä väkäsetöntä koukkua. Saalisrajoituksena 1 kpl 50-65cm eväleikattu taimen, kaikki rasvaevälliset taimenet vapautamme välittömästi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa saaliiksi 4 kpl alle 30cm ahventa tai yhden alle 85cm hauen tai yhden alle 40cm siian.
Retki käynnistyy Miekojärven rannalta Sirkkakosken vene-ja kalasatamasta Miekoresortin https://miekoresort.com/ viereltä. Matkaa kohteeseen autolla on noin 15 minuuttia, josta jatkamme patikoiden noin 10min järven rannalle.
Lapin Villikala tarjoaa seuraavat retkivaihtoehdot:
Taimenen kalastusretki (max 2 hlöä)  
6 h järvellä, Mukana omat eväät. 
Hinta 690,- € (sis.alv.)
Taimenen kalastusretki & eräruokailu (max 2 hlöä)
9 h järvellä. Taukopaikalla nautitaan kalastusoppaan valmistama ruoka Miekojärven kalasta.
Hinta 990,- € (sis.alv.)
                              Retkeen sisältyy:
* ammattilaisen kalastusopastus
* täysin varustettu opasvene, uisteluvarustein
* kalastusvälineet ja vieheet heitto- ja vetokalastukseen
* pelastusliivit
* kalastusluvat järvelle, koko järvi  omassa käytössä .
Varaa retkelle mukaan riittävästi lämmintä vaatetta sekä vettä juomaksi mieluiten reppuun, joka on helppo kantaa ja mahtuu veneeseen. Tarvitset vain valtion kalastuksenhoitomaksun, joka on helppo lunastaa eräluvat.fi sivustolta, mikäli sinulla ei ole sitä vielä lunastettuna.
Mikäli sinulla on erikoistoivomuksia, niin voimme tehdä mieleisesi  kalastuselämyksen.

Mikäli tahdot sinulle räätälöidyn retken, niin sekin kyllä onnistuu.

Laita ajoissa ajanvaraus ja tarjouspyyntö ylhäällä olevasta valikosta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.