PILKKIKALASTUSRETKET NAPAPIIRIN MIEKOJÄRVEN JÄÄLLÄ

Lähde ammattilaisten mukaan  pilkille  napapiirin Miekojärvelle Tornionjokilaakson maisemiin. Pilkkikalastuskausi aloitetaan yleensä  maaliskuussa, jolloin jäät ovat vahvistuneet tarpeeksi kantaakseen kulkuneuvot ja liikkuminen on turvallista.

Pääsaaliskalana on maaliskuun alussa made heti helmikuisen kutuajan  jälkeen.   Huhtikuussa syönnökselle tulevat kevätkutiset kalat ahven, kuha ja hauki.

Maalis-huhtikuussa kevät saapuu napapiirin  Miekojärvelle ja tuo auringon lämmön mukana lintujen muuttoparvet ja niiden soidinmenot.  Pilkkikalastuskausi  on silloin parhaimmillaan napapiirin Miekojärvellä Tornionjokilaaksossa. Lumisateet harvenee ja hanget alkavat kantaa. Aurinko paistaa ja päivät pitenee.  Ahven, hauki ja kuha alkavat aktivoitumaan ja syömään paremmin valon lisääntyessä. Kevätsäässä on pukeuduttava myös lämpimästi, koska jäällä tuulee jonkin verran heikollakin tuulella.

Mikäli tarvitset moottorikelkkoja ja varusteita niin ne on mahdollista  vuokrata yhteistyökumppanimme Valkea  Arctic Experience valikoimista.

Pilkkikalastuksen retkitarjoukset  lasketaan  kyselyjen mukaan. 

Kalastusretken lyhin aika on 4 h .

Mahdollisuus on myös eräruokailuun laavulla.

Ylhäällä valikossa olevalla tarjouspyynnöllä voit lähettää kyselyä talvikalastuksesta sinulle sopivana ajankohtana niin muotoilemme sinulle sopivan kalastuselämyksen.

Heikoilla jäillä, kovalla tuulella tai alle -20 asteen pakkasella emme lähde talvikalastukseen liian vaarallisten olosuhteiden tähden.